Energieke demoday

En nu doorpakken! Veel positieve energie uit de zaal tijdens onze demoday in de Health Hub in Rotterdam (Science Tower).

In een geanimeerde sessie heeft Wally Keijzer van Zo-Dichtbij met haar partners inzicht gegeven in de huidige status van Zo-Dichtbij. Diverse partners – KPMG, Mensken, Kennr en Talenter – hebben gepresenteerd waar zij vinden dat Zo-Dichtbij nu staat en wat er nog te doen is. Ook de huidige klanten/gebruikers van het platform, het centrum voor vitaliteit in Leiden en de gemeente Alkmaar, hebben aangegeven wat ze er mee willen bereiken en waarom dat van belang is. In een levendige discussie is uitgewisseld wat er goed is en beter kan, welke partijen zich willen en zouden moeten aansluiten etc. De presentaties staan hier online.

Dank aan debatleider Jan Willem Faessen en de Rotterdamse eHealth agenda voor de gastvrijheid.

Gezellig met z’n allen menti-meteren op de telefoon ?.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Deze site gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.